#

Dünya

İntikam için çocuklarını Dicle Nehri’ne atarak öldürdü

Irak’ın başkenti Bağdat’ta ülkeyi ayağa kaldıran bir cinayet meydana geldi.

Eşinden boşanan bir kadın Bağdat’ta el-Eimme Köprüsü’nden 1 ve 3 yaşlarındaki 2 çocuğunu Dicle Nehri’ne atarak ölmelerine neden oldu.

Korkunç olayın yaşanmasından sonra bölgeye gelen güvenlik güçleri anneyi gözaltına aldı. 1 ve 3 yaşındaki çocukları ise nehirde kurtarmak için seferber olundu. Bütün çabalara rağmen nehirde boğulan talihsiz iki çocuğun cesedine ulaşıldı.

View this post on Instagram

İntikam için çocuklarını Dicle Nehri’ne atarak öldürdü #Irak’ın başkenti Bağdat’ta ülkeyi ayağa kaldıran bir cinayet meydana geldi. Eşinden boşanan bir kadın #Bağdat’ta el-Eimme Köprüsü’nden 1 ve 3 yaşlarındaki 2 çocuğunu Dicle Nehri’ne atarak ölmelerine neden oldu. Korkunç olayın yaşanmasından sonra bölgeye gelen güvenlik güçleri anneyi gözaltına aldı. 1 ve 3 yaşındaki çocukları ise nehirde kurtarmak için seferber olundu. Bütün çabalara rağmen nehirde boğulan talihsiz iki çocuğun cesedine ulaşıldı. Gözaltına alınan annenin ifadesi ise kan dondurdu. 3 ay önce boşandığını ve çocuklarının velayetinin babalarına verildiğini söyleyen anne, çocuklarını her zaman göremediğini söyleyerek, “Babalarının benim neler hissettiğimi anlaması için #DicleNehri’ne attım” dediği ortaya çıktı. Kadının güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerinde çocuklarını nehre attığı görülürken sosyal medyada paylaşılan görüntüler Irak’ta büyük tepkiye yol açtı.

A post shared by Line Haber – Line TV (@linehaber.com.tr) on

Gözaltına alınan annenin ifadesi ise kan dondurdu.

3 ay önce boşandığını ve çocuklarının velayetinin babalarına verildiğini söyleyen anne, çocuklarını her zaman göremediğini söyleyerek, “Babalarının benim neler hissettiğimi anlaması için Dicle Nehri’ne attım” dediği ortaya çıktı.

Kadının güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerinde çocuklarını nehre attığı görülürken sosyal medyada paylaşılan görüntüler Irak’ta büyük tepkiye yol açtı.