#

Siyaset

İrfan Uzun’dan hesap sorma vaadi

Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı İrfan Uzun, Türkiye’nin karşı karşıya olduğu ekonomik, çevresel ve yönetimsel sorunlara dikkat çekerek, bu hataların hesabını soracaklarını vurguladı. Uzun, “Halkın yanında olduğumuzun altını çiziyoruz” dedi.

İrfan Uzun yaptığı açıklamada:” Türkiye’nin üzerine karanlık bir perde gibi inen ekonomik, çevresel ve yönetimsel hatalara artık “dur” demenin zamanı geldi. 20 yıllık AK Parti iktidarı boyunca, tarımımızdan sanayimize, finansal güvenliğimizden çevre politikalarımıza kadar her alanda plansız, yetersiz ve halkı hiçe sayan uygulamalarla ülke kaynakları heba edilmiştir. Biz, Adalet Birlik Partisi olarak bu hataların hesabını soracağız!

“ÇEVRE POLİTİKALARI”

Sera Gazı Emisyon Raporları mı sıkılaştırıldı? Bunu çevreyi koruma çabası olarak mı sunuyorsunuz? Peki yıllarca zeytinlikleri, ormanları talan eden projeler, madencilik adı altında doğayı katleden girişimler ne olacak? Çevre koruma politikaları ancak kamu yararına ve halkın çıkarına olduğunda anlam kazanır, rant projelerine değil!

“BANKACILIK SEKTÖRÜNDE MÜDAHALE”

BDDK kararlarıyla bankacılık sektörüne müdahale ediliyor, denetimler artırılıyor deniyor. Yıllardır halkın parasını banka kredileri üzerinden çarçur eden, finansal sistemi adeta kumar masasına çeviren bu yapının mimarı kim? Enflasyonun altında ezilen halk, borç batağına sürüklenen esnaf, üretim kapasitesini kaybeden sanayicilerimiz… Bu kararlar günü kurtarma politikasından öteye geçmiyor.

“EKONOMİK ÇIKMAZ”

Devlet iç borçlanma senetleriyle Türkiye’nin borç yükü her geçen gün artarken, ülkemiz ekonomisi çıkmaza sürükleniyor. Bu yanlış ekonomi politikalarının faturasını millet ödüyor! Adalet Birlik Partisi olarak biz, ülkenin kaynaklarını dış borçla değil, yerli üretimi destekleyerek ayağa kaldıracağız.

“HALKIMIZIN YANINDAYIZ”

Biz halkımızın yanındayız, bu ülkenin değerlerini korumak ve adaleti sağlamak için buradayız!” ifadelerini kullandı.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın