#

Diyarbakır

Diyarbakır’da bayrak asan itfaiyenin merdiveni kırıldı

DİYARBAKIR’IN ERGANİ İLÇESİNDE, 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI DOLAYISIYLA YAPILAN BAYRAK ÇALIŞMALARI SIRASINDA İTFAİYE ARACININ MERDİVENİ KIRILDI. BU SIRADA MERDİVENİN ÜZERİNDE BULUNAN 2 KİŞİ, SERT ZEMİNE ÇAKILARAK YARALANDI.

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yapılan bayrak çalışmaları sırasında itfaiye aracının merdiveni kırıldı. Bu sırada merdivenin üzerinde bulunan 2 kişi, sert zemine çakılarak yaralandı.

Olay, Ergani ilçesi Adnan Menderes Mahallesi Kıralan Dik mevkinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Genlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bayrak asma çalışması gerçekleştirildi. Bu sırada itfaiye merdiveninin üzerinde bulunan 2 kişi, şasinin kırılması sonucu metrelerce yükseklikten düşerek yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, burada yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Ergani Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.