#

Bursa

İznik Gölü’nde kaybolan gençten acı haber

İznik Gölü'nde kaybolan gençten acı haber

Bursa’nın İznik ilçesinde göle serinlemek için giren 2 gençten biri Jandarma Bot Komutanlığına bağlı ekipler tarafından kurtarıldı. Kaybolan diğer öğrencinin ise deniz polis ekiplerine ait dalgıçlar tarafından yapılan arama sonucu cansız bedenine ulaşıldı.

İznik Gölü'nde kaybolan gençten acı haber

Bursa Uludağ Üniversitesinde öğrenim gördükleri belirtilen Ö.T. (21) ile İ.A. (22) İznik ilçesine giderke Göllüce Mahallesi Büyükburun mevkisinde serinlemek için İznik Gölü’ne girdi. Gölde açılan 2 genç bir süre sonra gözden kayboldu.

İznik Gölü'nde kaybolan gençten acı haber

Göl kenarındaki vatandaşların fark etmesi sonucu olay yerine Jandarma Bot Komutanlığına bağlı ekipler çağrıldı. Gençlerden İ.A., ekipler tarafından sağ kurtarıldı.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırılırken, diğer genci arama çalışmaları deniz polis ekibinin katılımı ile genişletildi.

İznik Gölü'nde kaybolan gençten acı haber

Kısa süre sonra, polis dalgıçlar Ö.T.’nin cansız bedenine ulaşıldı. Ö.T.’nin cansız bedeni incelenmek üzere Bursa Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Gençlerin gözden kaybolduğu aynı mevkiide geçtiğimiz yıl serinlemek için göle giren aynı aileden 4 kişi boğularak hayatlarını kaybetmişti.