#

Teknoloji

Jabra Elite 85h Türkiye’de satışa sunulacak

Kulaklık markası Jabra’nın tüketici elektroniği fuarı CES 2019’da lansmanını yaptığı Jabra Elite 85h kablosuz kulaklığın Türkiye’de satışa sunulacağı bildirildi.

Satışının e-ticaret sitesi Hepsiburada tarafından yapılacağı duyurulan yeni model, dışarıdan ses geçirmeyen Elite 85h, şarj edildiğinde Akıllı Aktif Gürültü Önleme (ANC) özelliği açıksa 36 saate kadar, kapalıysa 41 saate kadar kullanılabiliyor. 3 farklı renk seçeneği olan üründe 8 adet mikrofon yer alıyor. Bu mikrofonlardan ikisi gürültü önleme amacıyla kullanılırken, dördü Aktif Gürültü Önleme (ANC) özelliğine yardımcı oluyor, altı tanesi ise telefon görüşmeleri ve dijital asistanlarla etkileşim için kullanılıyor.

40 mm özel tasarım hoparlörleriyle akustik deneyimi  iyi bir şekilde kullanıcılarına sunmayı amaçlayan ürünün, toza ve suya karşı da dayanıklı olduğu da ifade edildi.

Siri, Google Asistan ve Alexa desteği sayesinde sesle kontrol edilebiliyor. Akıllı Aktif Gürültü Önleme (ANC) özelliği, 6 binin üzerinde farklı sesi algılıyor ve “hareket halinde”, “kalabalıkta”, “yalnız” modlarından birini seçerek bulunulan ortama uyum sağlayarak, sesin hep aynı kalitede duyulmasına olanak tanıyor.

Konuya ilişkin Hepsiburada’dan yapılan yazılı açıklamada, “Köklü kulaklık markası Jabra’nın dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı olan CES 2019’da lansmanını yaptığı Jabra Elite 85h kablosuz kulaklık, Hepsiburada’da satışa sunuluyor. 14 – 31 Mayıs tarihleri arasında yalnızca Hepsiburada üzerinden avantajlı fiyatıyla satılacak olan ürün, iOS ve Android cihazlarla rahatlıkla kullanılabiliyor” denildi.