#

Gündem

Kan donduran görüntüler… Kediyi öldüresiye dövdü

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde bir kediye yapılanlar hem vicdanları sızlattı hem de “pes artık” dedirtti. Esenyurt’ta bir şahıs, halı saha içerisinde sopa ile kovaladığı kediyi yakalayınca öldüresiye dövdü. Daha sonra ise kediyi ayaklarından tutarak yola fırlattı. Tepki çeken görüntüler halı sahanın güvenlik kamerası tarafından saniye aniye kaydedilirken, vatandaşlar şahsın yakalanması için şikayette bulundu.

KEDİYİ ÖLDÜRESİYE DÖVDÜKTEN SONRA YOLA FIRLATTI

Görüntüler, Esenyurt’ta bulunan bir halı sahanın içerisinde kaydedildi. Halı sahanın güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde bir şahsın elinde sopa ile önce bir kediyi kovaladığı görülüyor. Şahıstan kaçan kedi kurtulmak için halı saha içerisine girince eli sopalı şahıs, halı sahanın köşesinde kediyi sıkıştırarak önce öldüresiye dövdü. Bir süre sonra hareketsiz kalan kediyi ayaklarından tutarak havada ters döndüren şahıs, kediyi dışarı çıkararak yola fırlattı.

VETERİNER HEKİME GETİRİLEREK TEDAVİ ALTINA ALINDI

Yoldan geçen vatandaşlar tarafından bulunan ağır yaralı kedi, veteriner hekime getirilerek tedavi altına alındı. Yaralı kediyi veterinere getiren vatandaşlar kediye işkence yapan şahsın yakalanması için şikayette bulundu.