#

Bursa

Kitap Günleri’ne miniklerden büyük ilgi

Orhangazi Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Orhangazi Kitap Günleri, çocuk kitapseverlerin yoğun ilgisiyle devam ediyor.

Belediye Başkanı Bekir Aydın, etkinliği yeniden ziyaret ederek çocuklarla kitaplar üzerine sohbet gerçekleştirdi. Aydın, miniklere kitap seçimlerinde de yardımcı oldu. Başkan Bekir Aydın, aynı zamanda Orhangazili genç yazar Zehra Ayvaz’ın standını gezerek yazara başarılar diledi. 14 Ekim’de başlayan etkinlik, 20 Ekim’e kadar Orhangazi Kültür ve Gençlik Merkezi’nde sürecek.

Belediye Başkanı Aydın, yaptığı açıklamada, “Çocuklarımızın, onlara hediye ettiğimiz kumbaralarda biriktirdikleri harçlıklarıyla kitap almaları beni çok duygulandırdı. Kitap sevgisini ve tasarruf bilincini aşılamak adına bu etkinlik çok önemli. Kitap Günleri’ne yoğun ilgi gösteren evlatlarımıza ve tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum,” dedi. Orhangazi Kitap Günleri, on binlerce kitabı kitapseverlerle buluşturdu. Orhangazi Belediyesi, etkinlik süresince öğrencilere ücretsiz ulaşım sağlıyor. Belediye, benzeri kültürel etkinliklerini sürdüreceklerini de ifade etti.

 

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın