#

Türkiye

Kızılay Şube Başkanı Erdal Otçu’dan Tebessüm Ettiren Paylaşım

Denizli’de, Kızılay Şube Başkanı Erdal Otçu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) fotoğrafında uzun boylu üyelerin arasında kendisini göstermekte zorlanınca, çareyi sandalyeye çıkmakta buldu. Otçu, o anları Facebook hesabından, “En uzun boylu üye sıfatıyla katıldığım MÜSİAD Denizli Şubesi’nin 22. olağan kongresi hayırlı olsun” notuyla paylaştı.

Kızılay Denizli Şubesi Başkanı Erdal Otçu, cumartesi günü bir otelde düzenlenen MÜSİAD olağanüstü genel kuruluna katıldı. MÜSİAD’ın yönetim kurulu üyesi olan Otçu, yapılan seçimde tekrar yeni yönetimde yer aldı. Genel kurulun tamamlanmasının ardından MÜSİAD ailesi, toplu fotoğraf çektirmek için hazırlandı.

O anlara, Otçu’nun muzipliği damga vurdu. Kısa boyunu espri konusu yapabilen Otçu, uzun boylu üyelerin arasında kendisini göstermekte zorlanınca, çareyi sandalyeye çıkmakta buldu.

Otçu, çekilen fotoğrafta, sandalyenin yardımıyla en uzun boylu olmayı da başardı. Otçu o anların fotoğraflarını, Facebook’taki hesabından, “En uzun boylu üye sıfatıyla katıldığım MÜSİAD Denizli Şubesi’nin 22. olağan kongresi hayırlı olsun” notuyla paylaştı.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın