#

Eğitim

KYK yurt sonuçları açıklandı

Günlerdir yanıtı araştırılan 2021-2022 KYK yurt sonuçları açıklandı mı sorusu cevap buldu. Öğrenciler, bir süredir KYK yurt başvuru sonuçları için bekliyordu. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, yurt başvuru sonuçları açıklandı. Bilindiği gibi, başvurular 12 Eylül’e kadar e-Devlet üzerinden alınmıştı.

Büyük bir merakla beklenen 2021-2022 KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yaptığı son dakika açıklaması ile yurt başvuru sonuçlarının erişime açıldığı bildirdi. Bilindiği gibi, yurt başvuru işlemleri 12 Eylül’e kadar e-Devlet üzerinden alınmıştı. Yeni kayıt öğrencileri ile beraber ara sınıf öğrencileri, KYK yurt sonuçları açıklandı mı sorusuna yanıt arıyordu.

2021-2022 KYK YURT BAŞVURU SONUÇLARI SORGULAMA

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Twitter’dan yaptığı açıklamada, 2021-2022 KYK yurt başvuru sonuçlarının açıklandığını bildirdi. Bu son dakika gelişmesinin ardından KYK yurt başvuru sonuçları sorgulama ekranı üzerindeki yoğunluk artış gösterdi.

KYK YURT SONUÇLARI NASIL VE NEREDEN ÖĞRENİLİR?

2021-2022 KYK yurt başvurusu sonuçları e-Devlet üzerinden öğrenilebiliyor.

https://www.turkiye.gov.tr/gsb-yurt-basvuru-sonucu-sorgulama