#

Bursa

“Masterchef’e para var, Gürsu halkına yok mu?”

Cumhuriyet Halk Partisi Gürsu İlçe Başkanı Haşim Öztürk, yaptığı açıklamada “Bursa’ya zerrece faydası olmayan televizyon programlarına para yağdıran Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın, Gürsu’nun en önemli sorunlarını bile görmezden geliyor” dedi.

Devlet Hastanesi yolunda açıklamalarda bulunan Öztürk, Gürsu Belediyesi’nin de 100 milyon lira bütçesinin sadece 7 milyon lirasını yatırımlara ayırdığını hatırlatarak, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’a da eleştirilerde bulundu.

CHP Gürsu İlçe Başkanı Haşim Öztürk’ün açıklamalarından satır başları şöyle:

“DAHA ÖNCE GÜNDEME GETİRMİŞTİK, DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK”

“Haziran ayında da bu konuda bir video paylaşmıştım, aradan aylar geçti, değişen hiçbir şey olmadı. Şimdi aynı yolu yeniden gündeme taşıyarak ve ilgilileri göreve davet ederek, sorunu ortadan kalkmasına katsı sağlamaya çalışıyorum. Gürsu şehir merkezinden Gürsu Devlet Hastanesi’ne giden bu yolda kaldırım yok. Bu yol aynı zamanda Gürsu Stadyumu’na ve spor fabrikasına da ulaşıyor. Araç trafiği devam ederken yayalar da kaldırımsız yolda, tehlikeyle içiçe yürüyorlar. Burada can kaybı olmadan, kaza yaşanmadan önce ilgililerin harekete geçmesini istiyoruz.”

“SAYIN ALİNUR AKTAŞ, O PARALARLA, BURAYA KALDIRIM OLMAZ MIYDI?”

“Sayın Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a sormak istiyorum. Sayın Başkan, Rize Kent Meydanı Projesi’ne 427 bin lira hibe yardım yapacak paranız var da, Gürsu halkının Devlet hastanesi yolunu kaldırım yapacak paranız mı yok?

Sayın Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yandaş gazetelere 584 bin lira ödeyecek paranız var da, Gürsu halkının Devlet Hastanesi yolunun kaldırımı için ödenek mi yok?

Sayın Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yandaş tv kanalının yemek programı masterchefe ödenecek 600 bin liranız var da, Gürsu halkının Devlet hastanesi yolunu için mi yok?

Sayın Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş! Bursa’nın hiçbir işine yarayamayacak bu işlere harcadığınız 1.5 milyon lirayla Gürsu Devlet Hastanesi’nin yoluna kaldırım yapılamaz mıydı?”