#

Siyaset

MHP’den Gazeteci Emin Çölaşan’a: Kapa çeneni!

Sözcü yazarı Emin Çölaşan’ın “Devlet Bahçeli’ye açık mektup” yazısına MHP’den hakaret ve tehdit içeren bir yanıt geldi. MHP’nin yanıtında Çölaşan’a ‘çeneni kapa’ denildi.

Çölaşan, dünkü köşe yazısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye seslenmişti. Bahçeli’ye açık mektup yazan Çölaşan, “Ne oldu beyefendi, akıl, izan ve mantıktan nasıl oldu da böylesine uzaklaştınız? Bir iktidar partisinin kurtarıcı meleği ve stepnesi olmayı içinize nasıl sindirdiniz?” diye sormuştu.

Çölaşan’ın mektubuna MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman’dan cevap geldi.

Emin Çölaşan, MHP’nin yanıtını bugünkü köşesinde yayımladı. Mektupta ifadeler şu şekilde:

Bu iftira sahiplerinin kullanmış olduğu hadsiz üslup ise tetikçiliğini yaptıkları çevrelerin ve siyasi partilerin mensuplarında dahi görülmeyecek derecede seviyesizdir. Necip Fazıl’ın ifadesiyle dip bile bir seviye iken bunların seviyesi çukurdur.

Ne bir mektup ne de bir köşe yazısı olan bu ucube yazılar en ağır hakaretleri hak etmektedir ve tarafımızdan hükümsüzdür.

Cumhur İttifakı düşmanlığını din hâline getirmiş bulunan Emin Çölaşan yeniden hortlayan Pontus rüyalarını, Yunan’ın sapık emellerini, Ayasofya’da yeniden çan sesi duymak istediklerini haykıranların sesini yok saymakla birlikte Sayın Genel Başkanımızın Ayasofya ile ilgili çağrısını kendince tiye almaktadır.

Bu karanlık odakların sözcüsünün meseleleri idrakten yoksun, devlet ve millet düşmanlığı diline vuran yazarlarından Emin Çölaşan, aklına geldikçe Sayın Genel Başkanımıza ithafen kendince açık mektuplar yazmaktadır.

Akıl, izan ve mantık sorgulamasına teşebbüs eden Çölaşan bu hasletleri kaybedeli epey olmuştur.

Aklı ipotek altında olanların, düşünme ve muhakeme becerilerini çoktandır kaybetmiş bulunanların Sayın Genel Başkanımızı anlamalarını beklemiyoruz. Hadlerini bilsinler yeter!

Çölaşan’a tavsiyemiz ‘Ya hayır söyle ya da sus’ hikmetine uyması, hayırlı bir söz çıkma ihtimali kalmayan çenesini kapatması, susmasıdır.

PKK-HDP sevici FETÖ’ nün gizli silahı olanlar bilmelidir ki vatan ve millet düşmanlarıyla mücadelemiz son nefer, son nefes ve son damla kana kadardır.”