#

Magazin

Miss Universe Türkiye birincisi Ayliz Duman

Miss Universe Türkiye 2024 güzellik yarışmasında tacın sahibi belli oldu. Almanya doğumlu, 20 yaşındaki Ayliz Duman yarışmanın birincisi oldu. Yarışma sonrası mutluluğunu dile getiren Duman, çocukluk fotoğraflarını paylaştı. Duman, estetik iddialarına yanıt vermeyi de ihmal etmedi.

TACIN SAHİBİ BELLİ OLDU

Miss Universe Türkiye güzellik yarışması dün akşam Taksim’de bir otelde gerçekleşti.

Miss Universe Türkiye’de birincilik tacının sahibi, Almanya doğumlu 20 yaşındaki Ayliz Duman olurken; ikinci İlayda Anık, 3’üncü Sude Alkan, 4’üncü Ezgi Yalçın, 5’inci Menekşe Aras oldu.

TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK

Miss Universe Türkiye’ seçilen Ayliz Duman, 16 Kasım 2024’te Meksika’nın Mexico City kentindeki Arena CDMX’te düzenlenecek 73’üncü Miss Universe (Kâinat) güzellik yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek.

Ayliz Duman, yarışma sonrası duygularını dile getirdi.

Sosyal medya hesabında paylaşım yapan Duman “İnanılmaz derecede heyecan verici bir geceydi ve bunu mümkün kılan herkese içten teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Katılan herkesin çabası, tutkusu ve özverisi gerçekten de unutulmaz bir gece olmasını sağladı” dedi.

Duman sözlerine şöyle devam etti:

“Bu deneyimin bir parçası olduğum için inanılmaz derecede şanslı hissediyorum. Yarışmanın heyecanının ötesinde, bana verdiği en değerli şey hepinizle tanışma ve bağ kurma şansı oldu. Bu yolculuğu unutulmaz kıldınız ve bunun için çok minnettarım. Hepinizi seviyorum.”

ESTETİK İDDİALARINA YANIT

Aramızda Kalmasın programına konuk olan Duman, “Tabii ki de her şeyim doğal. 18 yaşına girdiğimde heves edip dudak dolgusu yaptırmıştım ama onun dışında hiçbir estetiğim yok. Aldığım yorumların yüzde 85’i iyi diyebilirim ama ‘estetik güzeli’ diyerek beni eleştirenler de oldu” ifadelerini kullandı.

Ayliz Duman daha sonra çocukluk fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı.

ÜNİVERSİTEYE HAZIRLANIYOR

Üniversite sınavına hazırlandığı bilinen Ayliz Duman, İngilizce ve Almanca biliyor.

Almanya’da dünyaya gelen 20 yaşındaki güzellik kraliçesi, 1.75 boyunda.

 

 

NTV

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın