#

Ekonomi

Motorine bir indirim daha geliyor

Brent petrol fiyatları bir süredir 100 doların altındaki seyrini koruyor. Akaryakıt fiyatları da petrol ve döviz kurlarına göre değişiklik göstermeye devam ediyor. Akaryakıtta en son benzine 2,23 TL, motorine ise 1,15 TL’lik indirim yapılmıştı. Bu indirimin ardından motorine bir indirim daha bekleniyor.

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor. Akaryakıt fiyatları son dönemde indirim haberleriyle gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde motorin ve benzine yapılan indirim sonrası bir indirim haberi daha geldi.

Motorine 10 Ağustos çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere 1 liralık indirim bekleniyor. Güncel akaryakıt fiyatlarına göre motorinin litre fiyatı şehirlere ve akaryakıt istasyonlarına göre farklılık göstermekle birlikte ortalama 23,34 liradan satılıyor. İndirimin gerçekleşmesi durumunda motorinin 22,34 seviyelerine düşmesi bekleniyor.

Benzinde ise fiyat değişikliği beklenmiyor. Benzinin litresi ortalama 20,03 TL’den LPG’nin fiyatı ise 10,50 liradan satılıyor.