#

Bursa

Muhtarlardan Köfteci Yusuf’a destek

Türkiye’nin dört bir yanında yaşayan vatandaşlar Köfteci Yusuf’a giderek destek olmaya devam ediyor. Sanat, siyaset, spor dünyasının ünlüleri dışında vatandaşlar köfteci Yusuf’a destek olmaya devam ederken son olarak Bursa’da 71 muhtar ve çiftçiler destek kervanına katıldı.

Bursa’nın Yenişehir ilçesine bağlı 71 mahalle muhtarı Köfteci Yusuf’a destek olmak için tesislere gitti.

Yenişehir Muhtarlar Derneği Başkanı Enver Zengin, “ Köfteci Yusuf’un 283 şubesi 12 bin çalışanı var. Biz Yenişehir muhtarları olarak kendisine destek olmaya geldik. Köfteci Yusuf’u destekliyoruz” dedi.

Yenişehir Uluköy Mahallesi muhtarı Yurdanur Ülker, “ Köfteci Yusuf’u çekemeyenlerin olduğunu düşünüyorum. Bu bir karalamadır. Burası işine layıkıyla yapan binlerce insanın çalıştığı bir işletmedir ”dedi.

Yenigün Mahallesi Muhtarı Basri Acar, “ Yusuf ilçemizden çıkan hayırsever bir insanımızdır. Her yere yaptığı yardımlar ile insanımızın her zaman yanında yer almıştır. Onun böyle bir iftiradan zarar görmesini istemiyoruz. Mahallem ve şehrimiz adına kendisinin yanındayız” diye konuştu.

Bursa Ziraat Odaları İl Koordinasyon ve Yenişehir ziraat odası başkanı Sadi Aktaş, “ Türkiye’nin gururu Yenişehir’in evladı Yusuf kardeşimizi destekliyoruz. Yabancı firmalara değil yerli firmalarımıza sahip çıkalım. Bunlara destek vermemiz lazım. Bizlerde kendisini destekliyoruz” dedi.