#

Bursa

MÜSİAD Bursa üyeleri kahvaltıda buluştu

MÜSİAD Bursa Şubesi tarafından, üyelerini ve ailelerini iş stresinden uzaklaştırma, kaynaşma ve sohbet etme ortamı sağlamak amacıyla düzenlenen yaza merhaba kahvaltı programı gerçekleştirildi.

MÜSİAD Bursa üyeleri kahvaltıda buluştu

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay, Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin ile MÜSİAD üyelerinin aileleriyle birlikte katıldığı yaza merhaba kahvaltısı renkli ve eğlenceli anlara sahne oldu.

Etkinlikte üyeler ok atıp, ip çekerken, çocuklar ise parkta hem eğlendi hem de stres attı. Öte yandan Milletvekili Mustafa Esgin ve Başkan Alpay, tezgahın başına geçerek çanak yaptılar.

Doğayla iç içe gerçekleştirilen etkinlikte değerlendirmelerde bulunan MÜSİAD Bursa Şube Başkanı Nihat Alpay, bu tür organizasyonların, üyeler arasındaki birlik ve beraberliğin artmasına katkı sağladığını vurguladı. Başkan Alpay, “Düzenlediğimiz bu programla hem yoğun iş temposundan biraz olsun uzaklaşmayı hem de üyelerimiz ve aileleri ile bir araya gelerek kaynaşmayı, birlik ve beraberliğimizi artırmayı amaçlıyoruz. MÜSİAD Bursa olarak üyelerimiz ve ailelerinin katıldığı bu tür programları özellikle önemsiyoruz. Üyelerimizin iş hayatında yaşadığı sorunların çözümü kadar, aile yaşantısında mutlu olmaları da bizler için önemli. Yoğun iş temposunda yeteri kadar vakit ayıramadığımız ailelerimizle güzel bir Pazar günü geçirdik. Kahvaltı programımıza katılan üyelerimize ve ailelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Etkinlikte söz alan AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin ise, “Gerçekten zor bir pandemi sürecinden geçtik. Bu dönemin ardından MÜSİAD’ın düzenlediği bu etkinlikte sizlerle bir araya gelmekten mutluluk duydum. MÜSİAD Bursa’ya destek ve katkılarından dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

Etkinlikte ayrıca MÜSİAD’ın eski başkanlarından Ahmet Özkul ve Mustafa Gürses de konuklarla bir arada olmaktan onur duyduklarını söyledi.