#

Gündem

Oğlunun ismini taşıyan merkezin açılışına davet edilmedi

15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminde eski eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok’u kaybeden Nihal Olçok, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Kocaeli Derince’de bugün hizmete açtığı, oğlunun adını taşıyan Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’nin açılışına davet edilmedi.

Nihal Olçok “Abdullah’ın annesi var biliyorsunuz değil mi? Bu nasıl bir nezaketsizliktir ki evladımın isminin verildiği tesisi açılıyor ama anne davet edilmiyor” diye tepki gösterdi.

Bir sonraki tweetinde ise “Arkadaki fonda isim yazan çocuk benim EVLADIM.Sizin hiç anneniz olmadı mi?Sizi leylekler mi getirdi bu dünyaya.Gerçi sizin için anne,elini öperken veya mezarı başında dua ederken verilmiş bir fotoğraftan ibaret.Yazık ki benim evlatlarımı da size benzettiniz” diyerek Gençlik ve Spor Bakanı ile Cumhurbaşkanı’na sitemde bulundu.

15 Temmuz gecesi hayatını kaybeden AKP’nin reklam danışmanı Erol Olçok’un eski eşi Nihal Olçok, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu önderliğinde kurulan Gelecek Partisi’nin Kurucu Kurul üyesi.