#

Bursa

Bursa’da oğlunun yaptıklarını görünce sinir krizi geçirdi

Bursa’da, dayısı Mehmet K.’nin kendisi hakkında uzaklaştırma kararı aldırmasına sinirlenen Aydın A., annesinin de içeride olduğu eve zorla girmeye çalıştı. Kapıyı kırmak isteyen Aydın A., polisler gelince çatıya çıkarak, üzerlerine demir çubuk fırlattıktan sonra kaçtı. Evden polisin çıkardığı anne Gülsem A., sinir krizi geçirdi.

Bursa’nın Osmangazi ilçesi Fatih Mahallesi’nde Mehmet K., farklı zamanlarda alkol alıp, kendisini tehdit ettiği iddiasıyla yeğeni Aydın A. hakkında mahkemeye başvurarak, uzaklaştırma kararı aldırdı. Bu karara sinirlenen Aydın A., dayısının evine geldi.

Yeğeninin geldiğini gören Mehmet K., dairenin kapısını kilitleyerek, polise haber verdi. Bu sırada genç adam kapıyı kırmaya çalıştı.

Polisin geldiğini gören Aydın A., çatıya çıkarak polislerin üzerine çatıdaki demir çubukları atamaya başladı. Aydın A.’nın intihar edeceğini söylemesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri de sevk edildi.

Bu sırada evde bulunan Aydın A.’nın annesi Gülsem A., dayısı Mehmet K. ve ailesi, polis ekiplerince güvenlik önlemleri alınarak, dışarı çıkarıldı.  Sinir krizi geçiren Gülsem A.’ya sağlık ekiplerince müdahale edildi.

Çatıya çıkan polis ekipleri, Aydın A.’yı aramaya başladı ancak yan evlerin çatılarına atlayarak, kaçtığını tespit etti. Aydın A.’nın bulunması için çalışma başlatıldı.