#

Bursa

Orhangazi Belediyesinden sokaklara mama bırakma projesi

Orhangazi Belediyesinden Hayvansever Proje: Mavi Yelekliler ve Minik Eller Kaplara Mama, Kalplere Sevgi Bıraktı

Orhangazi Belediyesi Mavi Yelekliler Ekibi sokak hayvanlarını unutmadı. Genç belediye çalışanlarından oluşan ekipler, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında önemli bir sosyal çalışmaya imza attı. Bu çerçevede belirlenen noktalarda sokak hayvanlarına mama dağıtımı gerçekleştirirken, farkındalık oluşturmak amacıyla Atatürk İlkokulu 2A sınıfı minik öğrencileri de projeye dahil edildi.

Orhangazi Genelinde Kapsamlı Çalışma Yapıldı

Orhangazi genelinde, göl çevresinde ve Nadır bölgesinde gerçekleştirilen mama dağıtımıyla hayvanların yaşam koşullarını iyileştirmeye yönelik adımlar atıldı.

Çalışmanın bir diğer önemli ayağı ise vatandaşlar ve esnafa mama ve su kaplarının dağıtılması oldu. Bu sayede sokak hayvanlarına sürekli olarak su ve mama sağlanması hedeflendi. Sosyal projeleriyle sık sık gündeme gelen Orhangazi Belediyesi Mavi Yelekliler Ekibi, 4 Ekim vesilesiyle sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılamak ve toplumsal farkındalık oluşturmak için özverili bir çalışma yürüttü. Ekipler, ilerleyen günlerde de bu tür dikkat çeken çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın