#

Bursa

Orhangazi’de alt yapı çalışmaları sürüyor

Orhangazi Belediyesi, ilçenin genelinde altyapı çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu kapsamda Keramet Mahallesi Patlak Yolu mevkiinde 2200 metre uzunluğundaki yolun zemin tesviye ve temel malzeme serme işlemlerine başladı. Çalışmaların kısa süre içinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması planlanıyor.

Aydın, Yol Hayattır

Belediye Başkanı Bekir Aydın, yaptığı açıklamada, “Güzel Orhangazi’mizin her köşesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Keramet Mahallemizde de ‘yol hayattır’ diyerek çalışmalarımızı hızlandırdık. İhtiyaç duyulan her noktada hizmet vermeye devam edeceğiz. Şimdiden hemşehrilerimize hayırlı olsun,” ifadelerini kullandı.

 

Çalışmalar Hızla Devam Edecek

Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte, belediye ekipleri vatandaşların zorluk yaşamaması adına gerekli yerlerde altyapı çalışmalarına devam edecek. Yoğun bir tempoyla ilerleyen Keramet Mahallesi’ndeki yol çalışmaları da bu plan doğrultusunda sürecek. Çalışmalar kısa bir süre içerisinde bitirilecek. Belediye, çevre mahalle merkez mahalle ayrımı yapmadan iyileştirme çalışmalarıyla ihtiyaç olan her noktada vatandaşların yanında olacak.