#

Bursa

Orhangazi’de parke çalışmaları yerinde incelendi

Bursa Orhangazi Belediyesi’nden Heceler Mahallesi’ne 5500 metrekarelik parke çalışması yapıldı. Bekir Aydın çalışmaları yerinde inceledi.

Orhangazi Belediyesi yoğun çalışma temposunu sürdürüyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu çerçevede Heceler Mahallesi’nde 5500 metrekarelik yol parke taşı çalışması başlattı. Belediye Başkanı Aydın çalışmayı yerinde inceledi. Parke yol çalışmaları kısa bir süre içerisinde bitirilip vatandaşların hizmetine sunulacak.

Büyüklerimizin Dediği Gibi, Yol Hayattır

Belediye Başkanı Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Merkez mahalle, çevre mahalle demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu bağlamda ilçemizin güzide mahallelerinden Heceler ’de 5500 metrekarelik parke yol çalışması başlattık. Bizlerle çalışmaları yerinde inceleyerek mahalle sakinlerimizle ve mesai arkadaşlarımla fikir alışverişinde bulunduk. Büyüklerimizin dediği gibi, yol hayattır. Bu düşünceyle, Orhangazi Belediyesi olarak ilçemizin dört köşesinde yatırımlarımıza devam ediyoruz. Şimdiden hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Dur Durak Verilmeden Çalışmalara Devam

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, ikinci döneminde de şehre dokunan çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede ilçenin çevre mahallelerinden Heceler ‘de parke yol çalışması gerçekleştiriliyor. Toplamda 5500 metrekarelik bir alanı içeren yol çalışması kısa bir süre içerisinde bitirilip mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacak. Belediye tüm mahalleleri kapsayan çalışmalarına devam edecek.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın