#

Bursa

Osmangazi Belediyesi koronasavar araçlarla 24 saat hizmette

Bursa’da Osmangazi Belediyesi koronavirüs tedbirlerine 7 gün 24 saat devam ediyor.

Uygulamaya koyduğu koronasavar araçlarıyla mahallelerde dezenfekte ve ilaçlama yapan Osmangazi Belediyesi ekipleri sabahın erken saatlerinde çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

Salgının yayılmaması için dört koldan adeta seferberlik ilan eden Osmangazi Belediyesi’nin özel koronasavar aracının sabah saat 06.00 karşısında gören bir vatandaşın cep telefonuyla çektiği video paylaşımı ilgi çekti.


Salgın başladığı günden itibaren 24 saat mesai uygulamasına geçen Osmangazi Belediyesi, 1 milyon nüfuslu ilçede salgının yayılmasını önlemek için başta ortak kullanım alanları, kamu binaları, on binlerce çöp konteynerleri olmak üzere her yeri ilaçlıyor.

‘Her yeri duman etti! Korona morona kalmaz vallahi’

Bu kapsamda herkes uyurken yola koyulan ekipler, vatandaşın güne sağlıklı ortamda başlaması için büyük çaba sarf ediyor. Dezenfeksiyon çalışmalarında kullanılmak üzere bünyesine kattığı arazözü ilaçlama aracına çeviren Osmangazi Belediyesi’nin ekiplerini sabah saat 06.00’da karşısında gören vatandaşın şaşkınlığı ve ifadeleri ilgi çekti. O anları cep telefonu ile çeken vatandaş, duygularını ‘Sabah Osmangazi Belediyesi ilaçlama yapıyor sabahın tam 06.00’sında. Baya bir ilaçlama yapıyor. Her yeri duman etti. Korona morona kalmaz vallahi şuraya bak’ kelimeleriyle ifade ediyor.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın