#

Bursa

Osmangazi Emek Nüfus Şefliği hizmete başlıyor

Bursa’nın Osmangazi ilçesi Emek-Adnan Menderes Mahallesi’nde Emek Nüfus Şefliği 2 Ekim saat 08.00’dan itibaren hizmet vermeye başlayacak.

Bursa Valiliği’nden yapılan açıklamada;

“İçişleri Bakanlığı’nın (Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü) 30.10.2019 tarih ve 24341420-020-E.137728 sayılı Onay’ı ile kurulmasına izin verilen, İlimiz Osmangazi İlçe Nüfus Müdürlüğü Emek Nüfus Şefliği, Emek-Adnan Menderes Mahallesi Yavuz Selim Caddesi No:6/1 Osmangazi/BURSA adresinde 02.10.2020 tarihinde saat 08:00’ da hizmet vermeye başlayacaktır.”  ifadelerine yer verildi.

24 OCAK’TA TEMELİ ATILMIŞTI

Osmangazi Belediyesi, vatandaşlara daha ferah ve konforlu hizmet sunabilmesi adına Osmangazi İlçe Nüfus Müdürlüğü için Emek Mahallesi’ne modern hizmet binası inşa etti. Emek Mahallesi’ne bir de spor salonu inşa edecek olan Osmangazi Belediyesi, iki tesisin temelini düzenlenen törenle atmıştı.

Osmangazi Belediyesi, Emek Mahallesi’nde yer alan Yakup Aktaş Kültür Merkezi bünyesine iki önemli hizmeti daha ekledi. Merkezi bünyesinde 170 metrekare alan üzerine projelendirilen Nüfus Müdürlüğü hizmet binası sayesinde vatandaşlar daha ferah ve konforlu bir ortam da hizmet alacak. 105 metrekare alan üzerine inşa edilecek spor salonunda ise fitness bölümü, soyunma odası, WC ve duşlar yer alacak.