#

Bursa

Osmaniyeköy Mahallesi’nde yollar parke taşı ile kaplanıyor

İnegöl Belediyesi, kırsal Osmaniyeköy Mahallesinde altyapısı tamamlanmış sokaklarda parke taşı uygulaması gerçekleştiriyor. Toplamda 1250 m2 parke taşının döşeneceği mahallede devam eden çalışmaları Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit yerinde inceledi.

Şehrin dört bir yanında merkez kırsal ayırt etmeden öncelik sırasına göre hizmet seferberliğini sürdüren İnegöl Belediyesi, Osmaniyeköy Mahallesinin yollarını parke taşı ile kaplamaya başladı. Muhtarlıktan gelen talep üzerine mahallede altyapısı tamamlanan 3 sokak parke taşıyla kaplanıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen çalışma Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit ve beraberindeki heyet tarafından yerinde incelendi. İnceleme sonrası bir açıklama yapan Başkan Yardımcısı Yiğit, “Bugün Osmaniyeköy Mahallemizdeyiz. Mahallemiz İnegöl merkeze yaklaşık 25 kilometre uzaklıkta. Toplam 435 hektarlık alana sahip, 150 nüfusun yaşadığı küçük şirin bir mahallemiz. Tüm mahallelerimizde olduğu gibi bu mahallemizde de eksik ve aksaklıklar var. İnegöl Belediyesi olarak bu eksiklerin giderilmesi için çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Bugün burada yapılan çalışmamızın belediyemize maliyeti yaklaşık olarak 40 bin TL’dir. Yapılan çalışmanın mahalle halkımıza hayırlı olmasını diliyor, çalışmalarımızın hız kesmeden devam edeceğini belirtmek istiyorum” dedi.