#

Denizli

Otomobile yaslandığı için dövülerek öldürüldü

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde Ramazan Çağ, park halindeki otomobile yaslandığı için araç sahibi tarafından dövülerek ölüdürüldü.

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, iddiaya göre park halindeki otomobile yaslandığı için tartıştığı araç sahibi Taner Konuk (39) tarafından darp edilen Ramazan Çağ (51), ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede bir gün sonra hayatını kaybetti.

Bağbaşı Mahallesinde dün meydana gelen olayda, Ramazan Çağ, iddiaya göre alkollü olarak sokakta yürürken park halindeki bir otomobile yaslandı. Daha sonra otomobilin sahibi Taner Konuk ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede karşılıklı küfürleşme sonrası kavgaya dönüştü. Çağ, araç sahibi Konuk tarafından darp edildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekibi sevk edildi.

Ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan Ramazan Çağ, Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı fakat yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Olaya ilişkin yeni iddialar

Taner K.’nın yakınları Ramazan Ç.’nin, Taner K.’ya uzaklaştığı esnada saldırdığını ve protez bacağına tekme atarak kırdığını iddia etti. Bunun üzerine Taner K.’nın da kendini korumak için Ramazan Ç.’yi ittirmesi sonucu yere düşerek kafasını çarptığını ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiğini belirtti. İsmini vermek istemeyen şahıs ise Taner K.’nın kesinlikle alkollü olmadığını ve bunu gerek doktor raporları gerekse de ifade tutanakları ile kanıtlayabileceklerini ifade etti.

“Keşke olmasaydı yaşasaydı”

Olayda hayatını kaybeden Ramazan Çağ’ın bir tanıdığı İbrahim Kalay ise, “Ölen Ramazan Çağ arkadaşımdı. Oturup kalktığım güzel bir arkadaşımdı. Bizim mahallede oturuyordu ama uzun süreden beri görmüyordum. Kızlarını, abisini tanırım. Böyle bir olayın olduğunu duydum şok oldum. Keşke olmasaydı, yaşasaydı” diye konuştu.