#

Bursa

Batalla’dan önemli açıklamalar

Bursaspor Teknik Direktörü Pablo Martin Batalla düzenlediği basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi.

Pablo Martin Batalla’nın açıklamalarının tamamı:

“Silifke maçımız kesinlikle sezonun en iyi maçı değildi. Sizin de söylediğiniz gibi Anıl Atağ’ınçalışmak zorunda kaldığı tek maçtı sezon başından bu yana. Aynı zamanda bizim de iyi fırsatlarımız oldu. biliyoruz ki daha iyisini yapabiliriz.”

“Bursaspor için her maç çok önemli. Kütahya bu ligin çok iyi bir takımı. Biliyoruz ki bize zor şeyler sunacaklar. Ama kendimize de güvenimiz var. Çok çok iyi bir takımız. Evimizde oynayacağız. Bizim için taraftarımız önünde oynamak önemli. İyi bir sonuç almak için, kazanmak için motivasyonumuz var.”

“Sezon içinde performanslar bazen iner, bazen çıkar. Ben genel kaliteye bakıyorum. Ve kimliği olan bir takım görüyorum. Ve oynarken büyük bir tavır sergileyen bir takım görüyorum. Bunlar hepsi bizim oyuncularımız. Onlar düşüş yaşadıkları zaman da onları desteklememiz lazım. Çünkü çok iyi biliyoruz ki seviyeleri var. Ve o iyi seviyeyi de gösterecekler.”

“Muhammet Demir’leilgili görüşüyoruz. Döndüğü zaman da iyi dönmesini istiyoruz. Tekrar o düşüşleri, sakatlıkları yaşasın istemiyoruz. O yüzden Kuşadası maçına hazır olmasını umuyoruz.”

“Geçen hafta herkes gol yemememizle ilgili konuşuyordu. Sanki bununla ilgili sihirli bir reçetem varmış gibi konuşuluyordu. Şimdi istediğimiz bir sonucu alamadığımız için herkes negatif düşünüyor. Ben ne ona ne de diğerine inanıyorum. Çok iyi bir takım olduğumuzu biliyorum. Mükemmel olmadığımızı da biliyorum. Daha iyi yapabileceğimiz şeyler var. Geçen hafta söylediğim gibi gol yememek beni çok ilgilendirmiyor. Daha çok endişelendiğim şey iyi çalışmamız ve rakiplerin bize karşı en az gol şansını oluşturmaları. Geçen hafta Silifke maçında rakip bize karşı o gol şanslarını yakaladı. O yüzden o konuda da daha iyi olmak istiyoruz.”

“Takımımızı beğeniyorum çünkü bir kimliği var. Birçok anlarda rakibi domine etmeyi biliyoruz.  Tabii ki daha uzun dakikalar boyunca bunu yapmak isterim. Ve domine ettiğimiz anlarda da skorda bir fark yaratmak istiyoruz. Biraz daha verimli olmak da istiyoruz. Takım maçı domine etmediği anlarda da sıkıntı çekmiyor. Bunun da böyle devam etmesini isterim.”

“Biz sezona maç maç bakıyoruz. Sahamızda üst üste iki tane maç oynayacağız ama bir de kupa maçı var. Yani sahamızda üç tane maç oynayacağız. O yüzden 8 gündeki üç maçta aynı oyuncuların oynaması pek mümkün gözükmüyor.”

“Geçen hafta söylediğim gibi taraftarların yaptığı şey tarihi bir şey. Ve bizim ona cevap vermemiz lazım. Bizimle olacaklarını, bizi destekleyeceklerini biliyorum. İç sahada kendimizi rahat hissetmemiz önemli. Çünkü iç saha hep böyle olacak.”

“Sosyal medyayı takip ediyorum. Eleştiriler beni rahatsız etmiyor çünkü ben özeleştiri konusunda çok rahat bir insanım. Maçtan sonra neyi daha iyi yapabiliriz diye soran ilk kişi benim. Oyuncu olarak da hep böyle yaptım. Ama benim işim bu eleştirileri her zaman yapmak. Berabere kaldığımızda ya da kazanamadığımızda değil. O yüzden bununla ilgili bir problemim yok.”

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın