#

Gündem

Pınar Gültekin’in babası CHP’li o ismi açıkladı

Muğla’da vahşice öldürülen Pınar Gültekin’in babası Sıddık Gültekin, ‘CHP milletvekilinin kendisini arayarak zanlının ailesine yönelik şikayetinden vazgeçmesini istediği’ iddiasıyla ilgili basın açıklaması yaptı. “Benim kızıma Muğla’dan iftiralar atıldığı için ben bu davadan vazgeçmeyeceğim. Ben yaşayan bir ölüyüm.” diyen Sıddık Gültekin, “Defalarca görüştük. ‘Ne kadar para istersen veririz’ dediler. ‘Davadan vazgeç’ dediler.” diye konuştu.

Vahşice katledilen Pınar Gültekin’in babası Sıddık Gültekin’den canlı yayında şoke eden sözler: CHP’li Girgin bana ‘davadan vazgeç’ dedi. Kendisine para da teklif edildiğini belirten baba Gültekin, “Benim kızım satılık değil” dedi.

Gültekin, kendisini arayan kişinin CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin olduğunu söyledi. Gültekin, “Taziye dileklerinde bulundu. Taziye dileklerinden sonra, ‘Vazgeç, kamu davası devam ediyor’ dedi” diye konuştu. Sıddık Gültekin telefon konuşmasının 1.5-2 dakika sürdüğünü belirtti.

“Benim kızıma Muğla’dan iftiralar atıldığı için ben bu davadan vazgeçmeyeceğim. Ben yaşayan bir ölüyüm.” diyen Sıddık Gültekin, “Defalarca görüştük. ‘Ne kadar para istersen veririz’ dediler. ‘Davadan vazgeç’ dediler.” diye konuştu.