#

Teknoloji

PUBG Mobile LITE düşük donanımlı telefonlara indirilebilecek

Popüler Battle Royale oyunu PUBG Mobile, LITE sürümü ile düşük donanıma sahip cep telefonlarında da kullanılabilecek.

Battle Royale oyunları mobil cihazları çok zorlayan bir tür olmasa da yine de belli bir donanım gücü istiyordu. Bu da oyunların sadece belli bir kategorideki cihazlar tarafından kullanılabileceği anlamına geliyordu. Bu alandaki açığı gören popüler oyun PUBG Mobile, LITE ismini verdiği yeni bir sürümle kullanıcı kitlesini artırmayı hedefliyor.

PUBG Mobile LITE sürümü daha hızlı ve 400 MB boyutu ile daha hafif versiyonu, 2 GB altındaki belleğe sahip mobil cihazlarda da oyunu oynama imkanı sunuyor. Trükiye’deki kullanıcıların de oynayabileceği oyun için geliştiriciler, oyunun deneyiminden ödün vermeden herkese aynı deneyimi sunmak için düşük bellek miktarına sahip giriş seviyesi akıllı telefonları hedef aldılar.

PUBG Mobile LITE, 60 oyuncu için hazırlanmış daha ufak bir haritaya sahip olacak, bu da PUBG oyun tarzını korurken 10 dakika sürerek daha dinamik karşılaşmalar ortaya çıkartacak. Yalnızca 400 MB’lık kurulum paketi ve 2 GB belleğin altındaki cihazlar için tasarlanan LITE sürümü, tüm oyunlar için akıcı olması düşüncesiyle geliştirildi.

PUBG Mobile LITE’ı Android işletim sistemli cep telefonunuza Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.