#

Magazin

Reynmen’in Rekor Kıran Şarkısının Klibi Çalıntı Çıktı!

Kanalına 2 ay boyunca video yüklemedikten sonra yüklediği video ile YouTube Türkiye’nin tarihi rekorunu kıran Reynmen’in “Derdim Olsun” şarkısının klibi çalıntı çıktı!

Reynmen’in tarihi videosu çalıntı çıktı!

Derdim Olsun” şarkısının klibi Reynmen’in kanalına yüklendikten 6 saat sonrasında Aleyna Tilki’nin “Dipsiz Kuyum” şarkısıyla 2 ayda ulaştığı 650 bin beğeni rakamını geçmiş ve 24 saat dolmadan 6.3 milyon izlenmesi ile beraber YouTubeTürkiye’nin “24 saat içerisinde en çok izlenme” rekorunu kırmıştı.

Ancak Twitter üzerinden paylaşılan görüntülerde ortaya çıkan durum, Reynmen’in videosu hakkında oldukça konuşulacak bir gerçeği ortaya çıkardı. Tweet üzerinde, Reynmen’in klibinden ve 2011 yapımı “Mahna Mahna Killer”kısa filminden planlar üst üste konulmuş.

YouTube Türkiye tarihinin 3 rekorunu birden kıran ve şu anda halen YouTube Türkiye  trendlerinde bulunan video toplamda 67 milyon kez izlendi. Fakat, herkes tarafından oldukça konuşulan videonun bazı planlarının 2011 yılında çekilmiş bir kısa filmden alınmış olması herkesi şoka uğrattı.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın