#

Bursa

Saadet Mahallesi’nde yollar parke taşıyla kaplanıyor

İnegöl Belediyesi, kırsal Saadet Mahallesinde altyapısı tamamlanmış sokaklarda parke taşı uygulaması gerçekleştiriyor. Toplamda 650 m2 parke taşının döşeneceği mahallede devam eden çalışmaları Belediye Başkanı Alper Taban yerinde inceledi.

Kırsal ve merkez ayırt etmeden hizmet seferberliğini sürdüren İnegöl Belediyesi, Saadet Mahallesinde alt yapısı tamamlanan sokaklarda parke taşı kaplama çalışmasının startını verdi. Toplamda 650 m2 parke taşı uygulanacak mahallede, Belediye Başkanı Alper Taban devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

EKSİKLERİMİZİ HIZLI ŞEKİLDE GİDERMEK İSTİYORUZ

Mahalle sakinleri ve muhtarın da katılımıyla yapılan inceleme sırasında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alper Taban, “Bugün Saadet Kırsal Mahallemizdeyiz. Burası bizim önemli köylerimizden, merkezlerimizden bir tanesi. Turizm bölgemiz olan Oylat’ın hemen yanındayız. Hem doğal güzellikleriyle, şifalı sularıyla önemli bir bölge burası. Tabi bölgemizdeki yaşam kalitesini arttırmak, refahı seviyesini yükseltmek ve gerçekten insanca yaşayabilmek anlamında var olan eksiklerimizi gidermek istiyoruz. Bir taraftan altyapı çalışmaları, bir taraftan üstyapı çalışmaları, bir taraftan özellikle eksik olan sosyal donatı diyebileceğimiz; çocuk parkı, otopark, meydan, mahalle konağı gibi her muhitin kendine göre farklı farklı eksikleri ve ihtiyaçları var. Ancak orada bir yaşam varsa ve o yaşamın eksikleri nelerse bunları gidermek de tabi ki belediyelerin sorumluluğunda. Bizler de bu bilinç ve sorumlulukla hareket ederek oradaki eksiklerimizi hızlı şekilde gidermek istiyoruz” dedi.

BÖLGENİN TURİZMDEN DE İSTİFADE ETMESİNİ İSTİYORUZ

Saadet Mahallesinde hem Büyükşehir Belediyesi’nin hem İnegöl Belediyesi’nin çalıştığını ifade eden Taban, “Burada yapılan çalışma her sorunu çözüyor mu? Mutlaka çözmüyor. Eksikler bizim eksiklerimizdir. Ancak üzerine koyabildiğimiz, onarabildiğimiz, yapabildiğimiz her şey bizler için de ayrıca mutluluk. Burada hem Büyükşehir Belediyemizin destek ve katkılarıyla hem İnegöl Belediyemizin yaptığı çalışmaları da yerinde görelim istedik. Ben emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımıza, çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çok daha güzel olacak inşallah. Bölgemizin turizmden de istifade etmesini istiyoruz. İnsanların bu doğal güzelliklerini gelip görmelerini istiyoruz. Gerçekten özellikli bir bölgedeyiz. Bunları da bir ekonomik değere çevirmek istiyoruz. Yapılan çalışmanın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” açıklamalarında bulundu.