#

Magazin

Sinem Kobal, bayram pozuyla beğeni rekoru kırdı

3 buçuk aylık hamile olan oyucu Sinem Kobal, sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğrafla sevenlerinin bayramını kutladı. Takipçileri güzellğine hayran kaldıkları oyuncunun paylaşımına beğeni ve iltifat dolu yorumlar yağdırdı.

Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evlilik sürdüren Sinem Kobal’dan bayram pozu geldi. Kobal’ın son hali beğeni ve yorum rekoru kırdı. Hayranları oyuncuyu güzelliğinden ötürü övgülere boğdu.

2. Sayfa’da yer alan habere ; Sinem Kobal’ın dinç beslenmesi için her şeye dikkat eden Kenan İmirzalıoğlu’nun annesi; dalından meyve ve sebzeleri gelini için elleriyle toplayıp adreslerine gönderiyor.

Öte yandan çift, bebek odası için hazırlıkları sürdürürken Sinem Kobal da güne gebelik yogası yaparak başlıyor. İlerleyen saatlerde ise yürüyüş ve gebelik pilatesi yaparak bedenini ve zihnini doğum için hazırlıyor.

Sinem Kobal, önümüzdeki günlerde gebelik koçu olan bir hemşireden anneliğe ve bebek bakımına dair bütün detayları öğrenecek. Alacağı online derslerle bilgilerini pekiştirecek.