#

Bursa

Son Dakika: Bursa İl Sağlık Müdürü görevden alındı

Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Halim Ömer Kaşıkçı görevden alındı. Balıkesir İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Bursa İl Sağlık Müdürlüğüne atandı.

Balıkesir İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Sağlık Bakanlığının son atamasıyla Bursa İl Sağlık Müdürlüğüne atandı.

Yavuzyılmaz’dan boşalan Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğüne ise Bilecik İl Sağlık Müdürü olan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Serkan Kadir Keskin atandı.

FEVZİ YAVUZYILMAZ KİMDİR?

1973 yılında Trabzon Vakfıkebir’de doğdu. Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2001 yılında mezun oldu. İstanbul Esenyurt Üniversitesi Sağlık Kuruluşları Yöneticiliği alanında Yüksek Lisans yaptı. Rize, Ankara ve Trabzon’da Acil Servis Hekimi ve Aile Hekimi olarak çalıştı. Trabzon’da birçok spor organizasyonunda yönetici olarak görev aldı.

2010 yılında Trabzon/Düzköy Devlet Hastanesi Kurucu Başhekimi, 2012 yılında Trabzon/Akçaabat Kurucu İlçe Sağlık Müdürü, 2014 yılında Trabzon/Ortahisar Kurucu İlçe Sağlık Müdürü, 2016 yılında Aydın Halk Sağlığı Müdürü, 2017 yılında Gümüşhane İl Sağlık Müdürü ve son olarak 31/10/2017 tarihinden itibaren Aydın İl Sağlık Müdürü olarak görev almıştır.

Yavuzyılmaz, 22/05/2019 tarihinden itibaren Balıkesir İl Sağlık Müdürü olarak görev yapmaktaydı.