#

Bursa

Bursa’da 4,3 büyüklüğünde bir deprem daha

AFAD’dan son dakika deprem açıklaması geldi. Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bursa Valisi Yakup Canbolat deprem nedeniyle yapılan araştırma sonucunda herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmadığını aktardı. AFAD’dan yapılan son açıklamada ise gelişmelerin takip edildiği bildirildi.

AFAD’dan yapılan son dakika açıklamasına göre saat 17.10’da Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

AFAD depremin derinliğini 7 km olarak açıklarken büyüklüğünü 4,3 olarak açıkladı.

Kandilli Rasathanesi verilerine göre ise depremin merkez üssü Mustafakemalpaşa’nın Körekem Mahallesi. Kandilli depremin büyüklüğünü 4,2 derinliği ise 7,2 kilometre olarak açıkladı.

Deprem ilçede kısa süreli paniğe neden olurken, mahalle muhtarı Cafer İkizoğlu depremde can kaybı ve yaralanma meydana gelmediğini, mahalledeki binalarda hasar oluşmadığını açıkladı.

AFAD’dan yapılan son açıklamada ise; “Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde saat 17.10’da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Bursa Valisi Yakup Canbolat yaptığı açıklamada herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmadığını aktardı. Canbolat açıklamasında; “Kıymetli Bursalı hemşehrilerim, Mustafakemalpaşa ilçemizde saat 17:10 da olan 4.3 şiddetindeki deprem nedeniyle yapılan araştırma sonucunda herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmamıştır” ifadelerine yer verdi.

Yine sabah saatlerine Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde saat 07.22’de 3.8 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. AFAD depremin büyüklüğünü 3.8, derinliğini de 6.99 km olarak açıklamıştı.