#

Bursa

Sosyal medya belediyeciliği yapmıyoruz

CHP Yenişehir İlçe Başkanı Deniz Dörtkardeş, Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışarak ilçeye kazandırılan ve yapılacak olan hizmetlerin halkın taleplerine göre şekillendiğini, sosyal medyada bu çalışmaları küçümseyenlere ise sadece güldüklerini belirtti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi 17 ilçede olduğu gibi Yenişehir’de de yatırımlarına devam ediyor.

CHP Yenişehir İlçe başkanı Deniz Dörtkardeş, ‘ Halkın istek ve ihtiyaçlarını yerine getirmek için Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli olarak çalışmalarımız devam ederken birilerinin çıkıp yapılacak ve yapılan hizmetleri biz dedik oldu demelerine gülüyoruz’.

CHP Yenişehir İlçe Başkanı Deniz Dörtkardeş, ” 31 Mart 2024 yerel seçimleri sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi Yenişehir İlçe başkanlığı olarak halkımıza verilen sözleri ve onları istek ve taleplerini karşılamak için meclis üyelerimizi ve yönetim kurulu üyelerimiz ile sürekli sahadayız. İstek ve beklentileri Cumhuriyet Halk Partisi il başkanlığımız ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Mustafa Bozbey’e ileterek çözüm üretiyoruz. Bugüne kadar Yenişehir’e birçok hizmet kazandırıldı. Özellikle kırsal mahallelerimizde halen asfalt parke taşı çalışmalarımız devam ediyor. Bunun dışında ilçemize yeni hal yapılması Burfaş tesislerinin kazandırılması, heykel meydanı düzenlemesi gibi birçok hizmeti inşallah Yenişehirli hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Biz yapılan çalışmaları sahada halkımızın hizmetine sunuyoruz. Masa başında klavye arkasında yapmıyoruz” diye konuştu.

Başkan Dörtkardeş, ” Sosyal medyada sanki bu hizmetleri Cumhuriyet Halk Partisi yapmamış gibi gösterenlere sadece gülüp geçiyoruz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.