#

Spor

Szymanski’den çok tartışılacak yorum!

Polonya-Letonya maçından sonra Sebastian Szymanski 2-0’lık galibiyeti, ‘Zaferin bize çok fazla pozitif enerji vereceğine ve Mart ayında bu enerji ve anlayışın biraz daha iyi olacağına inanıyorum’ diye yorumladı.

Hazırlık maçında Polonya, Letonya ile karşılaştı. Fenerbahçe’nin 10 numarası Sebastian Szymanski sürpriz bir şekilde Polonya milli takımının ilk 11’inde yer almadı.

Polonya, Letonya’yı 2-0 mağlup eti.

Oyuna sonradan dahil olan Szymanski karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Hayal kırıklığına uğradığımdan değildi. Takımda bulunmaktan ve ülkemi temsil edebildiğim için mutluyum. Çeklerle yapılan maçta net bir şekilde ortaya konmuş bir plan vardı. Takıma moral vermek için 5-10 dakika da olsa hazır olmam gerekiyor. Teknik direktöre karşı hiçbir kırgınlığım yok.

“Hücumda tutarlılık yok”

Ayrıca takımın en büyük sorunlarından birinin, gol attıktan sonra hücumda tutarlılık eksikliği olduğuna dikkat çekti.

En büyük sorunlarımızdan biri de gol attıktan sonra takibini yapmamamız. Daha önceki maçlarda da durum aynıydı. Neden oluyor? Hiçbir fikrim yok. Umarım bu sorunun cevabını play-off’lardan önce buluruz.

Son olarak Szymanski, takımın play-off’lara iyi bir oyunla gireceğine inandığını belirtti.

Uygulamaya çalıştığımız birçok fikir ve otomasyonu görebiliyorduk. Fazla zaman yok. Galibiyetin bize çok pozitif enerji vereceğine ve mart ayında bu enerjinin, bu anlayışın biraz daha iyi olacağına inanıyorum.