#

Bursaspor

” Taraftarımızın alınmaması kabul edilemez”

Bursaspor, ligin 5. haftasında Anadolu Üniversitesi’ne konuk oluyor. 

Bursaspor, ligin 5. haftasında Anadolu Üniversitesi’ne konuk oluyor.

Düzce’de yaşanan olaylardan kaynaklı Bursaspor taraftarının yine sahaya alınmadığını belirten Line TV spor servisinden Volkan Tezcan, Bursaspor’un Düzcespor maçında yaşanan olayların cezasını çektiğini belirterek, Bursaspor taraftarı için kontenjan açılması gerektiğini vurguladı.

Maç öncesinde konuşan Bursaspor başkanı Enes Çelik; ” Bursaspor’dan 3 puan bekliyoruz. Tek sıkıntımız zeminin sentetik çim olması. Ama 3. ligde bunlar var. Bahane olamaz” dedi.

Bursaspor taraftarının sahaya alınmaması konusuna da değinen Enes Çelik; “Sebep olarak Düzce’deki olaylar gösterildi. Eskişehirspor’la geçmişten bir husumet olduğundan bahsedildi. Bunu kabul etmiyoruz. Biz bununla ilgili öz eleştirimizi yaptık. Taraftarımız da bunun farkında. Bunların gerekçe gösterilmesini anlayamadık. Bu stad ile alakalı önlemin yetersiz olabileceği ile ilgili bir durumdan söz edildi. Biz de saygı duymak durumundayız. Bundan sonraki deplasmanlarda böyle bir şey görmek istemiyoruz. Bu kararı doğru bulmuyoruz şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın