#

Spor

TFF 2. Lig’de Bursaspor “Beyaz” grupta oynayacak

TFF 2. Lig’in 2022-2023 sezonu gruplarında yer alacak takımlar belirlendi. Bursaspor, 2022-2023 sezonunda beyaz grupta mücadele edecek.

TFF 2. Lig’in 2022-2023 sezonu gruplarında yer alacak takımlar belirlendi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 20, Beyaz Grup’ta 19 takım yer alacak. TFF 2. Lig’de müsabakalar, 27-28 Ağustos’ta başlayacak ve normal sezon 29 Nisan 2023’te sona erecek.

Bursaspor ise Beyaz grupta yer alacak. Grupların belirlenmesinin ardından Bursaspor Teknik Direktörü Tahsin Tam değerlendirmelerde bulundu.

Tam, “Bugün çekilen kura sonucunda ligin Kırmızı ve Beyaz Grup takımları belli oldu. Kulübümüz 19 takımlı Beyaz Grup’ta mücadele edecek. Öncelikle hayırlı olsun demek istiyorum. Bizim için rakipler önemli değil. Bizim Bursaspor’u hak ettiği yere getirmek için olan mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. Sezon başı hazırlıkları ve kamp ile ilgili detaylı bilgilendirmeyi de en kısa sürede sizlerle paylaşacağız.” ifadelerini kullandı.

Gruplarda yer alan takımlar şöyle:

Beyaz Grup: Afjet Afyonspor, Amed Sportif Faaliyetler, Anagold 24Erzincanspor, Ankaraspor, Arnavutköy Belediyespor, Batman Petrolspor, Bayburt Özel İdare, Bitexen Düzcespor, Bursaspor, Çorum FK, Esenler Erokspor, Eşin Group Nazilli Belediyespor, Isparta 32 Spor, İnegölspor, Menemenspor, Sivas Belediyespor, Somaspor, Şanlıurfaspor, Tarsus İdman Yurdu

Kırmızı Grup: ı1461 Trabzon FK, Adıyaman FK, Ankara Demirspor, Balıkesirspor, Bucaspor 1928, Criptoswaps Zonguldak Kömürspor, Diyarbekirspor, Etimesgut Belediyespor, Fethiyespor, GMG Kastamonuspor, İskenderunspor, Karacabey Belediyespor, Kırşehir Belediyespor, Kocaelispor, Pazarspor, Sarıyer, Serik Belediyespor, Silahtaroğlu Vanspor FK, Uşakspor, Weecoins Kırklarelispor