#

Türkiye

Türkiye Tek Yürek

Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı bu günlerde tüm TV kanalları yardım için ortak yayında bir araya geliyor. Line TV olarak bu çağrıya bizler de katılıyoruz.

Ülkeyi yasa boğan deprem felaketinde yaraları sarmak için 15 Şubat Çarşamba akşamı saat 20.00’de düzenlenecek yardım gecesi tüm televizyon kanallarını bir araya getiriyor.

Başta Kahramanmaraş ve Hatay olmak üzere Adıyaman, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa, Kilis’i etkileyen depremlerin yıkıcı sonuçlarını yaşayan vatandaşlarımız için Türkiye’nin tek yürek olacağı canlı yayın tüm kanallarda aynı anda ekranlara gelecek. Yapılacak ortak yayında sanat, iş ve spor dünyasının önde gelen isimleri depremzedelere destek olacak.

15 Şubat Çarşamba akşamı saat 20.00’de başlayacak “Türkiye Tek Yürek” yardım kampanyasında sevilen dizi ve program yüzlerinin toplayacağı yardımlar AFAD ve Kızılay’a bağışlanacak.

TÜRKİYE TEK YÜREK YARDIM GECESİ SAAT KAÇTA?

Televizyon Yayıncıları Derneği, “15 Şubat Çarşamba gecesi saat 20.00’de Televizyon Yayıncıları Derneği olarak yaraları sarmaya katkıda bulunmak için bir yardım gecesi düzenleme kararı aldık” açıklamasını yaptı.

Televizyon Yayıncıları Derneği’nin çağrısına sessiz kalmayan Line TV 15 Şubat Çarşamba gecesi saat 20.00’de yardım kampanyasına destek vermek için tüm kanallarla aynı anda canlı yayında olacaktır.

Line TV’yi Nasıl İzlerim?

Digitürk 654. Kanal
D-Smart 153. Kanal
Kablo TV 888. Kanal (Bursa için)

Türksat 3A Frekans Bilgilerimiz

Frekans : 12685
Polarizasyon : V
Sembol : 30000

FEC : 2/3

Sosyal Medya Hesaplarımız

Youtube: @bursalinetv
Facebook: @bursalinetv
Twitter: @linetv

 

Ayrıca yayınlarımızı web sitemiz üzerinden de izleyebilirsiniz.