#

Genel

Umudun adı Mustafa oldu

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, Hatay’da depremden 261 saat sonra Mustafa Avcı adlı vatandaş enkazdan sağ çıkarıldı.

Avcı’nın hastaneye kaldırıldığı öğrenilirken enkazdan çıkarıldığı sırada el sallayıp ekipleri alkışlaması herkesi sevince boğdu.

Depremden 260 ve 261 saat sonra inanılmaz kurtuluşların yaşandığı o hastane havadan görüntülendi

Hatay’da yaşanan depremin ardından 260 ve 261 saat sonra özel bir hastanenin enkazından çıkartılan Mustafa Avcı ve Mehmet Ali Şakiroğlu’nun mahsur kaldığı hastane enkazı havadan görüntülendi.


Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler Hatay’da büyük bir yıkıcı etki oluşturmuştu. Asrın felaketi olarak nitelendirilen deprem, yüzlerce evi yıkarken binlerce eve de hasar verdi.

Bakan Koca, Twitter hesabından Hatay’da bir özel hastanenin enkazından depremin 261’inci saatinde çıkarılan Mustafa Avcı’nın yakını ile telefon görüşmesi yaptığı anın görüntüsünü paylaştı. Koca paylaşımında, “Hatay’da enkaz altından 261’inci saatte, bu gece kurtarılan Mustafa, tıbbi müdahalenin ardından ilk olarak, telefon numarasını hatırladığı bir yakınını aradı. Kardeşimiz Mustafa’yı bu kadar iyi görmekten çok mutluyuz” ifadelerine yer verdi.