#

Gündem

Ünlü oyuncu Burak Sergen entübe edildi

Koronavirüse yakalanan ve solunum güçlüğü çekmesi nedeniyle yoğun bakımda tedaviye alınan Burak Sergen’in sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi. Usta oyuncunun entübe edildiği belirtildi.

Burak Sergen, 11 Nisan Pazartesi günü evinde fenalaşması üzerine hastaneye kaldırıldı. Yakalandığı koronavirüse bağlı akciğer enfeksiyonu ve solunum sıkıntısı yaşadığı belirlenen Sergen, yoğun bakımda tedaviye alındı.

Daha sonra 11 yaşındaki oğlu Cansın Sergen’e de koronavirüs teşhisi koyulan Burak Sergen’in sağlık durumunun ciddiyetini koruyor.

Usta oyuncunun eski eşi Işıl Sergen yaptığı açıklamada, “Hastaneden son aldığımız bilgi doğrultusunda Burak, bilinci açıkken kendisinin de bilgilendirilmesi sonucunda daha iyi solunuma ulaşabilmesi adına entübe edilmiştir” dedi.

OĞLU İÇİN DUA İSTEDİ

Burak Sergen ile 2018 yılında boşanan Işıl Sergen, “Çocuğumun için güçlü durmak zorundayım. Ateş topuna döndü hayatımız. Bir anda olabiliyormuş bunlar. Oğlum Cansın’la ayrı evde yaşıyoruz. Cansın Covid-19’u hafif atlatıyor. Ben semptom göstermiyorum çok şükür. Umarım oğlum babasına kavuşur” diyerek dua istemişti.