#

Spor

Yavuzselimspor’da Ercan Miroğlu dönemi

Yavuzselimspor’un yapılan 17. Olağan Genel Kurul sonrası seçime tek aday olarak giren Ercan Miroğlu, sarı-siyahlı kulübün yeni başkanı oldu. Miroğlu, Yavuzselimspor’u hak ettiği yere çıkarmak için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

SEDAT YOĞURTCU / LINE TV

Yavuzselimspor’da heyecanla beklenen Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. Kongreye tek aday olarak giren Ercan Miroğlu, sarı-siyahlı kulübün yeni başkanı oldu.

Yavuzselimspor kulüp binasında açık oylama ile gerçekleşen 17.Olağan Genel Kurulu’nda üyeler Ercan Miroğlu’nun başkan olması için elini kaldırdı.

Yaklaşık 100 üyenin katılım gösterdiği genel kurulda kulübün geleceği ile ilgili önemli kararlar alındı.

Yavuzselim Mahallesini temsil eden bir başka takım olan, Yavuzselim Gençlerbirliği Spor Kulübü ile Yavuzselimspor kulübünün birleşmesi için verilen önerge üyeler tarafından reddedildi.

Kulübün yeni başkanı Ercan Miroğlu: Yavuzselimspor’u hak ettiği yere taşıyacaklarını söyledi

Bugün Yavuzselimspor’umuzun 17. Olağan genel Kurulu vardı, bende başkanlığa aday oldum 2017 yılından beri Yavuzselimspor’da yöneticilik Yapıyorum. Tabi ki her insan Yavuzselimspor’da Başkanlık yapmak ister, çok şükür Rabbim bana Başkanlığı nasip etti. İnşallah bu Kulübü Süper amatöre daha sonrasında bal ligine çıkarıp üst liglerde mücadele edecek hale getirmek için yönetim olarak elimizden geleni yapacağız.

Yeni yıldızlar yetiştireceğiz

Profesyonel Liglerde kulübümüzden yetişen 9 futbolcumuz top koşturuyor. Özellikle İtalyan’nın önemli takımlarından Roma’da oynayan ve A Milli Takımın formasını giyen Zeki Çelik Yavuzselimspor’umuzun gurur kaynağı oldu. İnşallah bundan sonra da nice Zeki Çelik’ler yetiştirip Türk futboluna armağan edeceğiz.