#

Spor

Yavuzselimspor’dan büyük başarı

Bursa’nın önemli spor kulüplerinden olan Yavuzselimspor Türkiye’de bir ilke imza atarak Paten branşını hayata geçirdi.

LINE TV / SEDAT YOĞURTCU 

Geçtiğimiz Perşembe günü Bursa’da düzenlenen ve 4 gün süren turnuvada, Yavuzselimspor adına yarışan Barış Kocaman, rakiplerini geride bırakarak şampiyon oldu. Yine aynı turnuvada Talha İmamoğlu ile birlikte Barış Kocaman milli takıma seçildi.

Yavuzselimspor kulübü Başkanı Ercan Miroğlu, biz sadece futbol kulübü değiliz Yavuzselimspor olarak futbol dışında birçok spor branşının olduğu, ve bu branşlara Türkiye’de amatör spor kuluplerinde bir ilk olan paten branşını da eklediklerini söyledi. Paten de Türkiye’de bulunan üç kadın hocadan biri olan Nefise Al’ı Bursa’ya kazandırdıklarını söyleyen Miroğlu, bu başarıları kalıcı hale getirmeyi hedefliyoruz dedi.

Spor işlerinden sorumlu genel koordinotör Naci Sunavi Özmen, Yavuzselim’de yaşayan gençlerin önünü açmak için birçok spor branşında faaliyet gösteriyoruz. Onursal başkanımız Orhan Sarsıcı ve Kulüp başkanımız Ercan Miroğlu, bizim her zaman yanımızda oluyorlar. Bizim amacımız Yavuzselimspor olarak başarılar kazanmanın yanında Olimpiyatlara sporcu yetiştirmek.