#

Magazin

Yeni rolü için 3 haftada bu hale geldi

Hollywood yıldızı Mark Wahlberg, bir dövüşçüyü canlandıracağı yeni filmi için 3 haftada kas yaptı. 10 kilo alan Wahlberg, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla son halini gözler önüne serdi.

58 milyon dolar (yaklaşık 418 milyon TL) ile 2020 yılının en çok kazanan 3. erkek aktörü olan oyuncu Mark Wahlberg, yeni filmi için kolları sıvadı. Wahlberg, Rosalind Ross’un yönetmenliğini üstlendiği ‘Stu’ isimli sinema filminde, Los Angeles’a aktör olmaya giden bir dövüşçüyü canlandıracak.

Rolü için 10 kilo aldıktan sonra 3 haftada kas yapan 49 yaşındaki oyuncu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla değişen görünümünü gözler önüne serdi.

“10 KİLO DAHA ALACAĞIM”

Ancak Mark Wahlberg’in vücut geliştirme çalışmaları henüz bitmedi. Filmdeki rolü için bıyık da bırakan Hollywood yıldızı, 10 kilo daha alması gerektiğini söyledi.

Mark Wahlberg, daha önce de dikkat çekici vücut değişimi gerçekleştirmişti. Wahlberg, 2019 yılında çektiği ‘100%: Julian Edelman’ filmi için 45 günde özel çalışma sonucu ‘baklava’ olarak tabir edilen karın kaslarını geliştirmişti.

STRİPTİZCİLİKTEN OYUNCULUĞA

Öte yandan sorunlu bir çocukluk geçiren Wahlberg 9 kardeşli bir ailede büyüdü. 16 yaşında okulu terk eden Mark Wahlberg, ufak çapta suçlara karıştı.

Wahlberg, birkaç işte çalıştıktan sonra ağabeyi Donnie Wahlberg ile ‘New Kids on the Block’ adlı müzik grubuna katıldı.

Şarkı söylediği yıllarda striptizcilik de yapan Mark Wahlberg, hemen ardından da 1993 yılında ilk sinema filmi ‘The Substitute’ için kamera karşısına geçti. Birkaç filmde rol alan Wahlberg, yıldızı parladıkça başrollerde de kendine yer buldu.

4 ÇOCUK BABASI

Wahlberg, 2009’da uzun süre aşk yaşadığı Rhea Durham ile nikah masasına oturmuştu. İlk bebeklerini doğumda kaybeden çift, ardından dört çocuk sahibi olmuştu.