#

Bursa

Yeniden Refah Partisi çalışmalarını sürdürüyor

Yeniden Refah Partisi seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

SEDAT YOĞURTCU / LINE TV

Yeniden Refah Partisi Bursa Milletvekili adayı Yunus Koçak ile birlikte Osmangazi İlçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, Dağder’e bağlı Orhaneli Eski Danişment köyü derneği yönetim kurulu üyelerine, Meşeli camii’nde yaptıkları ziyarette, dağ bölgesi halkının sorunlarını dinlediler

Dernek Başkanı Ali Ertem bölgenin en büyük sorunun ulaşım olduğunu dile getirerek, bu konuda destek beklediklerini söyledi.

Yeniden Refah Partisi Bursa Milletvekili adayı Yunus Koçak ise bölge sorunlarını yakinen takip ettiklerini ve bölge için parti teşkilatının hazırladığı projelerden bahsetti. Kendilerini diğer partilerden ayıran en önemli özelliği, ülkemizdeki sorunlara çözüm önerileri ile projelerinin bulunduğunun altını çizen Koçak, ülke çapında Yeniden Refah Partisi olarak ürettikleri “81 ile 652 sanayi ve kalkınma projelerinin” detaylarına değindi.

En dikkat çekici olarak göze çarpan proje ise tarımsal üretim faaliyetleri desteklerken, Çiftçinin en büyük sorunu olarak görülen mazot ve enerji fiyatlarının düşürülerek üreticinin desteklenmesi oldu.