#

Genel

Yenişehir’de yetim çocukların istekleri yerine getirildi.

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde yaşları 7 ila 12 yaş arasında olan yetim çocukların tablet bilgisayar ihtiyacı Yenişehir belediyesi ve hayırsever vatandaşlar tarafından karşılandı.

Ufak yaşlarda kimi annesini kimi babasını kaybeden yetim çocukların eğitim hayatlarında kullanmak için ihtiyacı olan tablet bilgisayarlar kendilerine teslim edildi.

Fatih Ak’ın yapımcılığını yaptığı ‘ Harun Sak’la Bir Dileğim Var’ programına katılan yetim çocuklar ve aileleri istek ve beklentilerini dile getirdi. Yayına katılan okuyan çocuklar ders çalışmak için tablet ihtiyaçları olduğunu belirtmişti.

Konuyla ilgili açıklama yapan, programın yapımcısı Fatih Ak, “ Duygusal bir yayın oldu. Bizlere emanet olan yetim çocuklarımızın tablet bilgisayar ihtiyaçları vardı. Yayın sonrası bizleri arayan Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, bu kardeşlerimizin isteklerini yerine getirmekten onur duyarız dedi. Yenişehir’deki hayırseverlerimizde bu talebe sevinerek olumlu cevap verdiler. Böylelikle 5 çocuğumuzun ihtiyacı karşılanmış oldu. Onlar mutluluğuna ortak olmak bizleri çok sevindirdi. Katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyoruz. Bu tür sosyal projeleri yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın