#

Haber

Yoga kardeşliği iyilik hareketi Bursa’da başladı

Bursa’da bir grup Yoga eğitmeni yoga kardeşliği adıyla bir iyilik hareketi başlattı.

Dünyada iyiliğe ve iyi insanlara daha fazla ihtiyaç olduğuna inanan Halenur Ünlü, Gülcan Uyar, Feray Yılmaz, Arzu Keskin, Elif Şahin ve Tuğçe Altay Turuç’dan oluşan Yoga kardeşliği Ekibi, Yoganın ulaşılamaz ve yapılamaz olduğuna inanan insanları Yoga, meditasyon ve nefes çalışmaları ile tanıştırırken, bir yandan da yardıma ihtiyaç duyanlara maddi destek toplamayı amaçlıyor.

Uludağ Onkoday (Onkoloji Dayanışma Derneği) çatısı altındaki kanser hastaları için gerçekleştirilen ilk Etkinliğe katılanlar, Onkoday’a bağışta bulundu.

Söz konusu iyilik hareketi için salonlarını ücretsiz olarak açan Nilüfer’deki Akademiasport tesislerinde gerçekleştirilen ilk etkinliğe 30’a yakın bağışçı katıldı.

Etkinlik Grup kurucularından Gülcan Uyar’ın Jaas Terapisi ile başlayan, Halenur Ünlü’nün hatha yoga yaptırmasıyla devam eden etkinlik, Arzu Keskin ve Elif Şahin’ in dans kahkaha yogası ile sona erdi.

Mottosu Yoga ile iyilik yap olan ve gönüllü yoga eğitmenlerince kurulan Yoga Kardeşliği’nin etkinliklerine katılmak isteyenler Yoga kardeşliği instagram hesabından ulaşabilirler.