#

Genel

14 yaşındaki oğlunu şoför koltuğuna oturttu

Bursa’da, babasının yan koltukta oturduğu ve otomobili 14 yaşındaki çocuğun kullanma anı, cep telefonu kamerasına yansıdı. Birçok kişinin yürüyüş yapmak için kullandığı alandaki tehlikeli sürüş, tepkiler üzerine sona erdi.

Bursa’nın İnegöl ilçesinde Hikmet Şahin Kültürpark’ında meydana gelen olayda, kimliği belirsiz bir kişi 14 yaşındaki oğluna araç kullanmayı öğretmek için açık alana geldi.

Birçok kişinin yürüyüş ve piknik yapmak için bulunduğu parkta görülen 16 N 0120 plakalı otomobilin şoför koltuğuna ise 14 yaşlarında olduğu belirtilen küçük bir çocuk geçti. Yan koltukta da babasının oturduğu otomobili çalıştıran çocuk aracı insanların yoğun olarak bulunduğu parka doğru sürmeye başladı.

Bu sırada parkta bulunan bazı vatandaşlar çocuğuna araç kullandıran babaya tepki gösterdi. Bu anları cep telefonu kamerasıyla kaydeden bir kişi ve parkta bulunan vatandaşlar tepki gösterince tehlikeli sürüş son buldu.

PARA CEZASI KESİLDİ

14 yaşındaki oğlunu şoför koltuğuna geçirmesi ve yan koltukta otururken çocuğun otomobili sürdüğü anların sosyal medyaya yansımasının ardından emniyet ekipleri harekete geçti. Plaka sahibi olan baba E.D.’ye, ehliyetsiz araç kullandırmaktan 2 bin 473 lira para cezası kesildi.