#

Gündem

Bakan Varank’tan Demirtaş’a sodalı cevap

Finans dünyasında adını duyuran isimlerden olan ve aynı zamanda Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü başkanlığını yürüten Prof. Dr. Özgür Demirtaş sosyal medya hesabı Twitter’da paylaştığı mesaja Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’tan göndermeli yanıt geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çarşamba günü açıklama yaparken Cuma günü Türkiye’ye müjdeli bir haber vereceğiz açıklamasının bir çok kişi fikirlerde bulundu.

Kimi doğalgaz kimi petrol rezervlerinin bulunduğunu tahmin etti.

Tartışmalar sürerken Demirtaş sosyal medya hesabı Twitter’da bir paylaşımda bulundu. Paylaştığı içerikte; “Dünyanın en büyük enerji rezervlerine sahip olan Venezuela’da, bir Bidon Petrol, bir tane Damak Çikolata bile etmiyor…” dedi.

Demirtaş’ın paylaşımının ardında bir gün sonra Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Özgür Demirtaş’ın paylaşımını alıntılayarak, “Bu hesaba göre bir “finans profesörü” bir Beypazarı Soda bile etmiyor…” paylaşımında bulundu.

Sosyal medyada binlerce kişi tarafından her iki paylaşımda binlerce beğeni alırken Prof. Dr. Özgür Demirtaş kısa sürede Türkiye’nin gündemine oturdu.