#

Teknoloji

BiP web sürümü özeliklerini geliştiriyor

Yerli iletişim ve yaşam platformu BiP’in, kullanıcıların taleplerine uygun şekilde geliştirilen web sürümü, yüksek boyutlu dosya transferi yapabilme, HD kalitede fotoğraf gönderimi, 1000 kişiye kadar kalabalık gruplar kurabilme ve görüntülü-sesli görüşme yapabilme gibi özelliklerini barındırıyor.

Türk mühendisler tarafından geliştirilen iletişim ve yaşam platformu BiP’in web sürümü, özelliklerini geliştiriyor. Kullanıcılardan gelen talepler doğrultusunda sürekli güncellenen BiP, masaüstünden kullanıma imkan sağlayan web sürümüyle evden ya da ofisten yüksek boyutlu dosya transferi yapabilme seçeneği sunuyor.

Benzer uygulamalardan farklı olarak yüksek boyutlu dosya transferi ve tarayıcı üzerinden HD kalitede görüntülü ve sesli görüşme özelliği BiP Web’de kullanıcılara sunuluyor. Ayrıca, BiP’in web sürümünde de 1000 kişiye kadar kalabalık gruplar kurmak mümkün.

BiP’te öne çıkan HD fotoğraf gönderme özelliği, tarayıcı ve masaüstü uygulamasında da sınır tanımıyor. BiP Web’le herkese anında HD kalitede fotoğraf gönderilebiliyor. Uygulama, masaüstü ve web sürümüyle kullanıcı kolaylığını ön planda tutuyor.

Tüm tarayıcılardan ve masaüstü uygulamadan kolaylıkla erişilen BiP’in kapsayıcı teknolojileri hayatı kolaylaştırıyor. “Erişilebilirlik” özelliği sayesinde görme engelli bireyler de BiP Web’i rahatlıkla kullanabiliyor.

“Sürükle ve Bırak” özelliği sayesinde kullanıcılar, yüksek boyutlu medya ve dosyaları kişi ya da gruplara tek bir hareketle gönderebiliyor.

“Mesaj formatlama” fonksiyonuyla gönderilecek metinler, çıkan editör yardımıyla italik, kalın, üstü çizili vb. stillerde karşı tarafa iletilebiliyor.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın