#

Bursa

Bursa’da otomobilin çarptığı yaralı tabanca istedi

Bursa’da ehliyetine el konulan bir sürücü otomobiliyle önce bisiklet sonra da motosikletli birisine çarptı. Kazanın şokuyla olay yerinden kaçan sürücü daha sonra geri geldi. Kaza nedeniyle bisikletiyle yola savrulan ve acı içinde yerde kıvranan yaralı yaşlı adam vatandaşlardan tabanca istedi.

Kaza Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Beşevler Caddesinde meydana geldi. G.U. isimli şahıs aracıyla seyir halindeyken, kırmızı ışığa takılmamak için gaza bastı. Otomobil sürücüsü önce Hilmi U.’nun kullandığı bisiklete sonra R.D.’nin kontrolündeki motora çarptı.

SÜRÜCÜ ÖNCE KAÇTI SONRA GERİ GELDİ

Çarpışmanın etkisiyle, bisikletli ve motorlu sürücü yola savruldu. Bir anlık şoka giren otomobil sürücüsü genç, önce kaçtı sonra geri geldi. Sağlık ekipleri gelinceye kadar, yaralılara ilk yardımı çevredeki vatandaşlar gerçekleştirdi.

VATANDAŞLARDAN TABANCA İSTEDİ

Bisiklet sürücüsü Hilmi U. yaralı halde yerde uzanırken, vatandaşlardan tabanca istedi. Motor sürücüsü R.D. ise göğsünün ağrıdığını belirtti.

HASTANEYE GİTMEMEK İÇİN DİRENDİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara müdahale etmek istedi fakat bisikletli sürücüsü Hilmi U. bu kez de hastaneye gitmemek için sağlık ekiplerine direndi. Çevredeki vatandaşların ve sağlık ekiplerinin iknası bir süre devam etti. Daha sonra yaralanan motorlu sürücü R.D. ambulansta tedavi olurken , Hilmi U.’yu ikna etmek için gayret gösterdi.

POLİS İKNA EDEBİLDİ

Bütün çabalara rağmen yaşlı adam ikna olmayınca, sağlık görevlileri başından yara alan Hilmi U.’ya yol kenarında pansuman yaptı.  Polis ekiplerinin olay yerine gelmesiyle ikna olan Hilmi U. ve R.D ambulansa bindirilerek Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Ehliyetsiz sürücüyü ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.