#

Bursaspor

Bursaspor’un forma göğüs sponsoru Tasarruf A.Ş.

Bursaspor Kulübü, forma göğüs sponsorluğu için Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında Tasarruf A.Ş. ile resmi sözleşmeyi imzaladı.

Sponsorluk toplantısına Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Kamat, Tasarruf A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Narman ile Yönetim Kurulu Üyeleri ile basın mensupları katıldı.

Bursaspor Başkanı Erkan Kamat yaptığı konuşmada “Bursaspor Kulübü’nün içinde bulunduğu durumlardan dolayı çok ciddi anlamda, hukukî, idarî ve mâlî çalışmalar yapıyoruz. Önemli mesailer harcıyoruz. Bu süreçte de hepsinin üstesinden gelmemiz gerekiyor. Sponsorluk anlamında da olumlu sonuçlar alıyoruz. Bu anlamda Bursaspor Kulübü olarak Tasarruf A.Ş. ile forma göğüs sponsorluğu anlaşması imzalamak için bir araya geldik. Türkiye’de ev ile araba kazandırmak için yatırım yapan şirket yeni forma sponsorumuz oldu. Bu çok önemli bir anlaşmadır. Bursaspor’un böyle cefakar ve fedakar gruplara, yatırımlara ihtiyacı var. Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Narman’ın Bursalı olması anlaşmamızda büyük etken oldu. Yeni anlaşmamız Bursaspor ile Tasarruf A.Ş.’ye hayırlı olsun. Tasarruf A.Ş. firması ile beraber hem kulübümüz başarı elde etsin hem de birbirimize uğur getirmemizi diliyorum” ifadelerini kullandı.

Tasarruf A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Narman, yaptığı konuşmada şunları söyledi “Türkiye’nin 6 şampiyon takımından biri olan ve ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde temsil eden Büyük Bursasporumuza süper lige çıkma yolunda Tasarruf A.Ş. olarak destek olmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz. Yıl sonu itibariyle 4’ü Bursa’da olmak üzere 30 şube ile Tüm Türkiye’de tasarrufa dayalı finansman sektörünü geliştirmeye ve müşterilerimizi faiz ödemeden ev ve araç sahibi yapmaya devam edeceğiz. Bursaspor’un ülkemizin gururu olduğu efsane günlerine yeniden dönmesi için Tasarruf A.Ş. ailesi olarak yürekten destek veriyoruz. Bursasporumuzun bu zorlu sürecinde, taşın altına elini korkusuzca koyan Başkanımıza ve Yönetim Kuruluna teşekkür ediyor, gönülden desteklediğimizi belirtmek istiyoruz. Takımlarına desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen büyük Bursaspor’un büyük taraftarına merhaba diyor. Zaferlere giden bu yolda onların yanında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz.”